Your shopping cart ×
You have no items in your shopping cart.
×
Wandelnet LAW-gids 7-2 Pelgrimspad 2
 

Wandelnet LAW-gids 7-2 Pelgrimspad 2

USD 18.95
USD 18.95

Duties and taxes may apply. More information


In stock
Order before 15:00, shipped today

Product Description

Wandelnet says about the LAW-gids 7-2 Pelgrimspad 2

The southern part of LAW 7. It is a very varied hiking trail between 's-Hertogenbosch and Maastricht.

It shows the beauty of the Brabant and Limburg landscapes. In addition, the itinerary and the guide reflect the Catholic folk faith of the past centuries, such as crosses in places of special significance and chapels where miracles have taken place. The Pilgrim path will familiarise you with the world of medieval pilgrims. But you can also make your own pilgrimage from the Pilgrimage Path.

An additional loop in the route south of Maastricht connects with Visé on the historic roads to Santiago de Compostela in northwestern Spain.

This text is automatically translated

Het zuidelijke deel van de LAW 7. Het is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Het toont de schoonheid van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast geven de route en de gids iets weer van het katholieke volksgeloof in de afgelopen eeuwen, zoals veldkruisen op plaatsen met een speciale betekenis en kapellen daar waar mirakels zijn geschied.

Het Pelgrimspad maakt u een beetje vertrouwd met de belevingswereld van middeleeuwse pelgrims. Maar u kunt van het Pelgrimspad ook uw eigen pelgrimage maken. Een extra lus in de route ten zuiden van Maastricht sluit bij Visé aan op de historische wegen naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje.

This text is automatically translated
Product specifications
ISBN9789071068959
Scale0
LanguageDutch
Dimensions210 x 126 x 0 cm
9789071068959 - Wandelnet LAW-gids 7-2 Pelgrimspad 2